DE PRINS LEIDSEPLEIN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Prins Leidseplein. Meer weten? Ontdek meer

9 sep 2022 om 19:48 Commentaar op de bestelling. Te laat geleverd zie onder. - Besteld op 9 september 2022 om 14:33 uur - Gevraagde levertijd: 9 september 2022 om 17,45 uur - Geleverd op 9 september 2022 om 18.40 uur. Bijna 1 uur te laat!!
1 jul 2022 om 19:02 De bestelling werd eerst geannuleerd en werd toch rond 18.00 uur bezorgd. De levertijd was 17.00 uur.
30 jun 2022 om 17:40 goed maar duurt lang
7 jun 2022 om 7:43 Bezorging waardeloos
1 jun 2022 om 14:56 Het eten bij dit restaurant is top maar de bezorging flop!! 2 uur op thuisbezorgd moeten wachten omdat ze geen bezorgers hebben. Geef dit aan voordat mensen bestellen! Drama elke keer weer
17 dec 2021 om 20:41 Eerste inschatting was 45 min en dat werd gewoon twee keer zo lang
14 nov 2021 om 8:22 Normaal gesproken een goede snackbar. Snel en lekker. Maar gisteren de enige ding dat 5 sterren verdiend is de air fryer dat mijn schoonmoeder heeft vorige jaar kerst gegeven, want de air fryer heeft alles warm gemaakt.
15 mei 2021 om 21:29 I can't give any proper comment as I've never received my food nor a phone call from the delivery guy. Moreover I called several times the restaurant and no one picked it up.
5 feb 2021 om 14:22 Eten was goed. We bestellen echter fastfood omdat het 'fast' is. Normaal zijn ze er binnen 15 minuten, ditmaal waren ze net zo snel als Jhonny van de Beukering in het shirt van Feyenoord.
29 jan 2021 om 18:48 Beste snackbar van Amsterdam centrum. Kreeg zelfs extra bakje satesaus! Bedankt!
14 jan 2021 om 12:18 Is helemaal top.
3 dec 2020 om 22:15 Eten was prima en ruim voldoende! Ik vond de bezorger wat vreemd heb de gene drie keer voorbij zien rijden en im heb staan wuiven in de deur opening, maar alles ging langs de persoon heen