DE PRINS LEIDSEPLEIN

DE PRINS LEIDSEPLEIN Lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Prins Leidseplein. Meer weten? Ontdek meer

17 dec 2021 om 20:41 Eerste inschatting was 45 min en dat werd gewoon twee keer zo lang
14 nov 2021 om 8:22 Normaal gesproken een goede snackbar. Snel en lekker. Maar gisteren de enige ding dat 5 sterren verdiend is de air fryer dat mijn schoonmoeder heeft vorige jaar kerst gegeven, want de air fryer heeft alles warm gemaakt.
15 mei 2021 om 21:29 I can't give any proper comment as I've never received my food nor a phone call from the delivery guy. Moreover I called several times the restaurant and no one picked it up.
5 feb 2021 om 14:22 Eten was goed. We bestellen echter fastfood omdat het 'fast' is. Normaal zijn ze er binnen 15 minuten, ditmaal waren ze net zo snel als Jhonny van de Beukering in het shirt van Feyenoord.
29 jan 2021 om 18:48 Beste snackbar van Amsterdam centrum. Kreeg zelfs extra bakje satesaus! Bedankt!
14 jan 2021 om 12:18 Is helemaal top.
3 dec 2020 om 22:15 Eten was prima en ruim voldoende! Ik vond de bezorger wat vreemd heb de gene drie keer voorbij zien rijden en im heb staan wuiven in de deur opening, maar alles ging langs de persoon heen
27 jul 2020 om 19:52 Ik had gevraagd om de satesaus apart te verpakken. Dit was helaas niet gedaan waardoor mijn kaassoufle zacht en nat was van de saus, jammer!
19 jul 2020 om 21:43 Gevraagd zonder sla. Er zat toch sla op, waardoor ik het niet kon eten.
24 mei 2020 om 23:14 Je wordt netjes gebeld als ze iets even niet hebben en er wordt gezocht naar een oplossing. Het eten is altijd goed